The first Green Pedals activity a big success

Posted: September 4, 2014 in Cycling, Sustainability
Tags: , , , , ,

See below for English.

Vandaag hebben Mansi Jasuja en ik (arctic-cycler) aan het eerste Green Pedals activiteit deelgenomen – een leuke, interactieve sessie over duurzaamheid en wereldfietsen op de Willemsparkschool in Den Haag. De kinderen waren tussen 10 en 12 jaren oud, en waren fantastisch. Ze hebben echt goede ideeën gehad hoe ze kleine dingen in het dagelijkse leven kunnen doen om het milieu te helpen. We hebben de kinderen gevraagt om hun ideeën op de Green Pedals Facebook pagina te delen, klaar voor de pre-cycle kick-off volgende week vrijdag. Wij zijn allemaal benieuwd naar hun ideeën!!

Today Mansi Jasuja and I (arctic-cycler) took part in the first Green Pedals activity – a lively interactive session on sustainability and world cycling at the Willemsparkschool in Den Haag. The kids were between 10 and 12 years old, and were fantastic. They had some great ideas about little things they can do in their own everyday lives to help the environment. We asked the kids to share their ideas on the Green Pedals Facebook page for the pre-cycle kick-off next Friday. We are all keen to see their ideas!!

 

In front of Willemsparkschool in Den Haag

In front of Willemsparkschool in Den Haag

Mansi at Willemsparkschool for Green Pedals

Mansi at Willemsparkschool for Green Pedals

Talking about the trip

Talking about the trip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.