Day 366. 108km. Tompo – Siboa

Posted: May 16, 2016 in Cycling, Indonesia
Tags: , , , ,

We passed flat plains with villages, and in between amazingly steep forays into the mountains above sandy white beaches. Today was a day of swimming, hello mister villages and a spectacular lunch in a little village.

Sunset

Sunset

We were stopped near a sandy white beach for photos, and then invited back to the village. After a quick swim, we found ourselves dining on cooked jackfruit, pumpkin in coconut milk and sardines. Very ‘enak’ (delicious).

A little swim

A little swim

Amazing lunch

Amazing lunch

Our friends

Our friends

The windy road

The windy road

Morning view

Morning view

We’re staying in a little house next to a beautiful beach – still waters reflecting the orange sunset rays. Coming out of the water is a feast for the mosquitos and sandflies. We were chased under the mosquito net where we are safe.. ☺

Comments
 1. Jack deR says:

  We kennen elkaar niet maar via het forum van de wereldfietser ben ik ooit op je website terecht gekomen. Wat een fantastisch avontuur maak je zo van je leven. Ik ben met mijn hypotheek, vaste baan en opgroeiende kinderen vaak zeer jaloers op je mooie ervaringen. Geniet ervan, ik blijf lekker meedromen! Groeten Jack Date: Mon, 16 May 2016 10:10:28 +0000To: jackderuiter@hotmail.comFrom: comment-reply@wordpress.comSubject: [New post] Day 366. 108km. Tompo – Siboa

  WordPress.com

  arctic-cycler posted: “We passed flat plains with villages, and in between amazingly steep forays into the mountains above sandy white beaches. Today was a day of swimming, hello mister villages and a spectacular lunch in a little village.

  We were stopped near a sandy wh”

  • Hoi Jack. Wat een leuk bericht! Dankjewel!
   Fietsen is een perfect manier om de wereld te zien, en ik ben blij om de kans te hebben. Ik heb mijn passie voor fietsen in Nederland geleert. Nou mijn fietstocht heeft me heel ver van Nederland gebracht. Niet ver meer van mijn eindpunt en geboorteplaats in Australië.
   Groeten uit Sulawesi..

 2. Eliza Waters says:

  That beach looks marvelous. Too bad the mosquitoes don’t know you’re famous! 😉

 3. Barbara van der Vaart says:

  Wat een prachtige plek om te zijn is Sulawesi, Matthew! Wat jij doet is zo’n mooie manier om de wereld te ervaren. Geniet ervan! Liefs uit Den Haag! Xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.